30 November 2012

GIVEAWAY 'jangan perah otak'


Assalamualaikum. Hehe tengah berblogwalking tadi jumpa lah GA ni. Jadi dah takdak nk update apa, join ga pun boleh lah kan? Sesiapa yang berminat boleh tekan banner utk tengok syarat2 dea ok? :3 Blogger yg comel comel yg bertuah utk di-tag oleh aku ialah...
http://tetabies.blogspot.com/
http://khairahpunyastory.blogspot.com/
http://cherry-zeyra.blogspot.com/
Mwehehe. Orang yg tengah baca blog ni pun boleh jugak kalau nk join ^^ Daa~ 

p//s: aku menang topup dekat segmen INI. Jomlah terjah blog tu sambil-sambil tu follow lah sekali ye~ 

2 comments:

Miza Husin said...

Haii. Terima kasih tag kita. InsyaAllah kalau berkesempatan, kita join okay. Btw, terima kasih again :)

Aisya Fatihah said...

sama sama :D